Foto: Pr

Winst voor Tabonon

ZWOLLE - Twee Zwolse kickboksers van vechtsportschool Tabonon namen zaterdag 17 november tijdens het internationale Enfusion vechtsportgala 'Glorious Heroes' in Groningen de winst mee naar huis. Beide kickboksers wonnen een partij in de C-klasse.

Op Enfusion-gala in Martiniplaza in Groningen werden de hele dag diverse kickboks- en MMA-partijen gevochten. Kickbokser Ahmad Neghabi van Tabonon vocht zijn derde partij in de C-klasse en won van zijn tegenstander door een Knock-Out (KO). Voor kickbokser én Tabonon-trainer Emiel Hijnberg was het zijn eerste partij in de C-klasse. Na drie rondes van twee minuten pakte hij de winst op punten.

Wereldtitelgevecht
Een deel van het evenement werd live uitgezonden op tv-zender Viceland, waaronder de spannende partij om de wereldtitel tussen de Bosnisch-Duitse Samira Kovacevic en de Nederlandse nieuwe wereldkampioene -61kg. Sarèl de Jong.

Over Tabonon
Tabonon (Thai Boxing Noord Oost Nederland) is al 15 jaar een van de grootste vechtsportscholen van Nederland, met als motto 'Vechtsport voor iedereen'. De huidige locaties zijn gevestigd in Raalte en in Zwolle in Diezerpoort en Stadshagen. In januari 2019 wordt de locatie in Stadshagen vervangen door de opening van een grote nieuwe locatie in Westenholte aan de Branderweg. Tabonon biedt kickboks-, MMA-, grappling- en bokslessen aan. Daarnaast wordt er ook yoga, krachttraining, personal training en psychomotorische therapie gegeven. Naast het lesaanbod verzorgt Tabonon ook de opleiding tot leraar Martial Arts van het CIOS en de profileringscursus De Kick van Kickboksen op de Calo.

Meer berichten