Bob-sport
Bob-sport (Foto: Eigen foto)

Campagneteam 'Rijden Zonder Invloed' bij Be Quick '28

ZWOLLE - Op 24 november komt het campagneteam naar Zwolle om zowel voetballers als supporters van Be Quick ’28 bewust te maken van de gevaren van alcohol- en drugsgebruik in het verkeer.

Het campagneteam is op zaterdag 24 november aanwezig bij Be Quick ’28. Tijdens dit bezoek zal het BOB-team bezoekers aanspreken en worden zij uitgenodigd voor de BOB-quiz. Deze quiz staat in het teken van BOB sport en is bedoeld om kennis over de negatieve gevolgen van rijden onder invloed over te brengen. Na deelname wordt er een presentje uitgedeeld.

Rijden zonder Invloed
Het campagneteam is op pad in Overijssel en Gelderland met activiteiten op allerlei locaties, zoals festivals en evenementen en (rij)scholen. Alles draait daarbij om het zelf beleven en ervaren. Zo is de kans het grootst dat je zelf tot de conclusie komt dat rijden onder invloed geen goed idee is. Op de website www.rijdenzonderinvloed.nl is meer informatie te vinden.

Maak ook de afspraak
Autorijden vraagt om een heldere blik. Stap dus niet met alcohol, drugs en zware medicijnen achter het stuur. Als je deze middelen wel hebt gebruikt, zorg dan dat je op een andere, veilige, manier thuiskomt. Vanuit de campagne worden automobilisten op allerlei plekken opgeroepen om deze afspraak te maken. Doe ook mee door op http://www.rijdenzonderinvloed.nl op de speciale button te klikken.

Meer berichten