Isala houdt Opleidingsmarkt

 
 Zwolle - Isala-medewerkers staan zaterdag 17 november klaar om middelbare scholieren, studenten, herintreders en andere geïnteresseerden te informeren en te enthousiasmeren voor een opleiding of baan in het ziekenhuis. Ook zijn diverse scholen aanwezig met informatiestands.

Aanmelden is niet nodig. Bezoekers zijn tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom in het Hoofdgebouw van Isala aan de Dr. Van Heesweg 2.

Voor Isala is het belangrijk om de opleidingsmarkt te organiseren. Met de opleidingsmarkt wil Isala jongeren enthousiast maken voor een baan in het ziekenhuis. Dit is nodig om ook in de toekomst vacatures te kunnen blijven vervullen. Maar niet alleen jongeren hebben belangstelling. Ook mensen die overwegen om een andere carrièrestap te maken, bezoeken de markt. Nu iedereen langer moet doorwerken, zijn mensen tijdens hun loopbaan vaker geneigd om te kijken of ze nog eens iets anders willen doen.


Ieder jaar is het weer leuk om te zien hoe Isala medewerkers met trots en enthousiasme praten over hun werk. Sommige van hen nemen spullen mee, zoals een echoapparaat, een couveuse of een intensive carebed. Dat geeft een duidelijker beeld van wat het werk inhoudt. De opleidingen voor bijvoorbeeld Operatieassistent en Anesthesiemedewerker trekken altijd veel belangstellenden. Maar de opleidingsmarkt biedt de bezoeker ook de mogelijkheid kennis te maken met de relatief minder bekende banen binnen het ziekenhuis, zoals hartfunctielaborant en radiotherapeutisch laborant. Het complete overzicht van deelnemende opleidingen staat op www.isala.nl/opleidingsmarkt.


De onderwijsinstellingen Deltion College, Landstede, Windesheim, VIAA en Hanze Hogeschool, zijn eveneens van de partij. Zij kunnen alles vertellen over de inhoud van de verschillende zorgopleidingen. 


De Isala Academie heeft een overzicht van actuele stagemogelijkheden en afstudeeropdrachten. Iedere leerling of student die wil weten wat Isala voor opleidingsmogelijkheden te bieden heeft, kan terecht bij de stand van de Isala Academie. Daarnaast zijn de afdelingen Human Resources en I-Flex (het interne uitzendbureau van Isala) aanwezig met informatie over vacatures in Isala.

Joop de Haan
Meer berichten