Eerste elektrisch rolstoelhockey competitiedag in Zwolle

Zwolle - De sporthallen van OnCampus/Windesheim zijn zaterdag 17 november het toneel van de eerste E-hockey competitiedag van seizoen 2018-2019.

Clubs uit regio oost zullen strijden in 3e tot en met de 1e klasse. De Zwolse E-hockeyers, Zwollywood Sticks, spelen die dag ook.

De organisatie van deze dag is in handen van onder andere Johannes van der Velde, voorzitter van ReVAS de Peperbus. Zwollywood Sticks, die uitkomen in de 3e klasse, is een onderdeel van ReVAS. De wedstrijden zullen tussen 11.00 en 17.00 uur gespeeld worden, verdeeld over drie velden, ieder veld is vernoemd naar een sponsor van deze dag.

Zwollywood Sticks speelt zijn eerste wedstrijd om 12.20 uur tegen de The BEAst uit Groningen. Om 13.40 uur is de tweede wedstrijd tegen de Stick Flyers E1 uit Friesland. Tot slot spelen de Zwollenaren de derde wedstrijd ook tegen de Friezen, maar dan tegen het 2e team, Stick Flyers E2.

De overige teams die mee doen komen uit Arnhem, Enschede, Emmen en Amersfoort.

Wie benieuwd is naar deze sport, kan komen kijken. Op parkeerterrein P1 van OnCampus kan deze dag gratis worden geparkeerd.

Joop de Haan
Meer berichten