Wijkboerderij de Schellerhoeve zoekt een gastvrouw of -heer
Wijkboerderij de Schellerhoeve zoekt een gastvrouw of -heer (Foto: )

ZwolleDoet!: van wijkboerderij tot assistent-trainer van een G-elftal

Zwolle - In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

Gastvrouw of -heer wijkboerderij

Wijkboerderij de Schellerhoeve zoekt een gastvrouw of -heer. Deze is dinsdag en/of donderdag het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en aan de telefoon. Daarnaast doet deze boodschappen en zorgt ervoor dat de vertrekken op orde zijn. Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'Schellerhoeve'.

HTC zoekt assistent-trainer G-elftal

Dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur traint het G-elftal bij sv HTC. Als assistent-trainer help je mee om oefeningen te bedenken, deze in goede banen te leiden en er een gezellige avond van te maken. De doelgroep heeft behoefte aan vastigheid, het is dus belangrijk dat je regelmatig aanwezig bent. Je kunt goed met de doelgroep omgaan, hebt humor, kunt goed luisteren en weet de rust te bewaren.
Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'HTC'.

Vluchtelingenwerk Oost Nederland zoekt participatiecoaches

Het project VIP (Vluchtelingen Investeren in Participeren) biedt een trainingsprogramma aan waarbij vluchtelingen samen met participatiecoaches gericht toewerken naar actieve deelname op de Nederlandse arbeidsmarkt. Je hebt affiniteit met vluchtelingen(werk), geduld en empathisch vermogen, kunt goed samenwerken in een team en hebt goede computervaardigheden. Daarnaast ben je minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'VIP'.

ZwolleDoet! helpt je zoeken

Sport je graag? Ben je een echte regelaar? Of juist gek op de natuur? ZwolleDoet! heeft zoveel verschillende vacatures dat er vast iets tussen staat dat past. Zo kun jij je talent inzetten om een organisatie te helpen.

Maar als vrijwilliger kun je ook echt een steuntje in de rug zijn. Wat voor jou een kleine moeite is, biedt een ander vaak al een heleboel steun. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten in de thuissituatie van hulpvragers.

ZwolleDoet! helpt graag mee bij het zoeken naar een vacature. Neem contact op met Justin Daems via justin@zwolledoet.nl of 038 -7508388.

Joop de Haan
Meer berichten