Foto: Vincent van den Hoogen

Mantelzorgers schuiven aan bij Resto VanHarte

Zwolle - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte houdt samen met Steunpunt Mantelzorg op woensdag 28 november een mantelzorgdiner in wijkcentrum De Enk aan het Assendorperplein. Mantelzorgers van 60 jaar en ouder eten gratis mee.

Wie zelf mantelzorger is en andere mantelzorgers wil leren kennen kan langskomen, ervaringen uitwisselen en genieten van een driegangendiner.

Eén op de drie Nederlanders gaven in 2016 mantelzorg. 750.000 mantelzorgers geven zowel langdurig als intensief hulp. Bijna één op de tien van deze mantelzorgers voelt zich zwaar belast. Met dit mantelzorgdiner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuke avond uit bieden en hen in staat stellen om andere mantelzorgers uit de buurt te ontmoeten.   

Mantelzorgers van 60 jaar en ouder kunnen gratis aanschuiven voor het diner. Overige gasten betalen 7 euro voor het driegangendiner. Inloop is om 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. Graag reserveren via www.restovanharte.nl of 0900 - 9003030 tussen 9.00 en 12.00 uur (35 cent per gesprek).

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Joop de Haan
Meer berichten