Foto: Nico van Maanen

Concerten, tekeningen en animaties op open dag ArtEZ

Zwolle - Iedereen krijgt zaterdag 10 november de kans bij ArtEZ hogeschool voor de kunsten binnen te kijken.

Altijd al eens willen weten wat er binnen de muren van deze academies gebeurt? Bezoek op het ArtEZ Conservatorium korte concerten en presentaties en bekijk bij de ArtEZ-vestiging aan de Rhijnvis Feithlaan het werk van studenten van Art & Design en Docent Theater. De deuren van werkplaatsen, studio's en theaterzalen staan van 10.00 tot 16.00 uur wagenwijd open. 


ArtEZ Academie voor Art & Design biedt studies aan op het gebied van Animation design, Illustration design, Comic design, Graphic design, Interieurarchitectuur en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ook is er de deeltijd masteropleiding Kunsteducatie. De ArtEZ Academie voor Theater verzorgt in Zwolle de opleiding tot Docent Theater. Het ArtEZ Conservatorium heeft de bachelor- en masteropleiding Jazz & Pop en Klassieke Muziek in huis en de opleiding Docent Muziek. Ook heeft ArtEZ diverse oriëntatiecursussen en vooropleidingen.


De ArtEZ Academies voor Theater en Art & Design zijn gevestigd aan de Rhijnvis Feithlaan 50. Het ArtEZ Conservatorium huist Aan de Stadsmuur 88 en geeft tijdens de open dag ook concerten op het ernaast gelegen Cultuurschip Thor. Meer info en uitgebreide programma's:

www.artez.nl/opendag 

Joop de Haan
Meer berichten