BlueBird Voices is een enthousiaste vocalgroup uit Zwolle. De ambitieuze club wil groeien van naar 20 leden en organiseert daarom een open repetitie op 15 oktober. (foto: Anouk van Barneveld)
BlueBird Voices is een enthousiaste vocalgroup uit Zwolle. De ambitieuze club wil groeien van naar 20 leden en organiseert daarom een open repetitie op 15 oktober. (foto: Anouk van Barneveld) (Foto: )

Ambitieuze vocalgroup BlueBird Voices wil groeien

Zwolle - Exact een jaar geleden trapte BlueBird Voices af met een oproep voor ambitieuze zangers en -zangeressen voor een nieuw op te richten vocalgroup in Zwolle. In een jaar tijd is er heel wat gebeurd, bijvoorbeeld een optreden op festival Zwolle Unlimited. "De ambitie is groot, we willen in alle opzichten groeien", vertelt dirigent Bert Schonewille enthousiast. "Daarom houden we op maandag 15 oktober een open repetitie."

BlueBird Voices is een vocalgroup voor ambitieuze zangers en zangeressen van 20 tot 35 jaar. "We zingen veel nummers op de manier zoals de a capella groep Pentatonix ze uitvoert. Veelal met human beatbox uitgevoerd en versterkt door microfoons. Altijd uit het hoofd gezongen en uitgevoerd met een flitsende performance."

Er wordt momenteel hard gewerkt aan nummers als Papaoutai van Stromae, Rather Be van Clean Bandit en Cake by the Ocean van DNCE. Schonewille: "Iedereen kan de filmpjes op onze Facebook pagina bekijken."

BlueBird Voices wil in het voorjaar van 2019 optreden op diverse festivals en haar eigen concert geven in Zwolle. De open repetitie van BlueBird Voices vindt plaats op maandag 15 oktober om 19:30 in Domusica aan de Radewijnsstraat 10.

www.bluebirdvoices.nl

Joop de Haan
Meer berichten