Foto: Eline Cornelisse

Feest bij de Kringloop

Zwolle - Het is dubbel feest op zaterdag 6 oktober bij honderd kringloopbedrijven die aangesloten zijn bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Ze vieren de tiende Nationale Kringloopdag, maar ook wordt het paraplumerk '100%Kringloop' gelanceerd.

Dat gebeurt ook bij Stichting Kringloop Zwolle, met haar twee vestigingen in Zwolle, aan de Nieuwe Veerallee 12 en aan de Nieuwe Deventerweg 6.

Kringloop Zwolle viert het met een heel uitgebreid programma voor jong en oud, in beide vestigingen. Popkoor Peppersweet treedt op en er zijn optredens in hiphop en freestyle dans. Er zijn diverse workshops waar men gratis aan mee kan doen (boekvouwen, en tassen van recycle materiaal maken), schatzoeken voor korting op de hele aankoop en proeverijen bij Deksels, de vrijwilligersvacaturebank en uitreiking van prijzen voor de actie op Facebook. De kleintjes kunnen een glittertattoo laten zetten of grabbelen in de grabbelton. De veiling is tussen 14.00 en 16.00 uur in de vestiging aan de Veerallee. Aanmelden voor een biednummer kan vanaf 13.00.

Joop de Haan
Meer berichten