Stand-upcomedian en schrijver Raoul Heertje opende afgelopen zaterdag de expositie in de GO Gallery in Amsterdam (foto: Nortoir)
Stand-upcomedian en schrijver Raoul Heertje opende afgelopen zaterdag de expositie in de GO Gallery in Amsterdam (foto: Nortoir) (Foto: Nortoir)

Delic met Kidnap At The Noodle Shop in Hedon

Zwolle - De Zwolse producer Delic viert met de release van het project Kidnap At The Noodle Shop zijn comeback als muzikant. De voormalige producer van Opgezwolle deed dit afgelopen weekend door middel van de opening van zijn expositie met acht schilderijen in de GO Gallery in Amsterdam en de eerste van twee exclusieve liveshows in De Melkweg in Amsterdam. Op vrijdag 21 september is de tweede en laatste liveshow van dit project in Hedon te Zwolle.

Om de release van dit langverwachte project te vieren opende stand-upcomedian en schrijver Raoul Heertje afgelopen zaterdag de expositie in de GO Gallery in Amsterdam met de acht schilderijen uit Kidnap At The Noodleshop.

Tevens vond zondagavond de eerste van twee exclusieve optredens plaats in de Melkweg te Amsterdam. Het tweede en voorlopig laatste optreden van Delic is op 21 september in Hedon te Zwolle. De kaartverkoop voor deze show is van start gegaan.

Onder de naam Kidnap At The Noodle Shop werkte Delic jarenlang aan het project wat bestaat uit acht nummers, acht schilderijen en acht verhalen. Kidnap At The Noodle Shop grijpt terug naar een periode in Hong Kong waar Peter Blom (Delic) verbleef na zijn succesvolle periode met Opgezwolle.

Het project komt uit als een gelimiteerd boek met daarin de verhalen en schilderijen en een gekleurd vinyl met de bijpassende muziek. De muziek van Kidnap At The Noodle Shop is tevens te vinden op alle grote streamingdiensten.

Kidnap At The Noodle Shop is het eerste nieuwe volledige album wat Delic sinds het legendarische Opgezwolle album Eigen Wereld uitbracht. Kidnap At The Noodle Shop werd gerealiseerd met ondersteuning van de Provincie Overijssel en Hedon Productiehuis.

Het optreden in poppodium Hedon aan de Burgemeester Drijbersingel begint vrijdag 21 september om 21.30 uur, entree is 19,50 euro.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

www.hedon-zwolle.nl

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden