Logo peperbus.nl


Foto:

ZwolleDoet!: van Jeugdland Diezerpoort tot mantelzorgers

In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. In deze rubriek een greep uit het vraag en aanbod.

Jeugdland Diezerpoort

Expeditie Robinson, Junior MasterChef, Checkpoint, Wipe Out… Heb jij ook altijd de ster willen zijn van deze programma's? Doe dan in de zomervakantie mee met Jeugdland Diezerpoort van Travers Welzijn Zwolle Oost.

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus staat het Park de Hogenkamp geheel in het teken van Jeugdland Diezerpoort. Een activiteitenweek voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en met op de maandag ook een speciaal programma voor de allerkleinsten van 1 tot en met 4 jaar. Elke dag van 13.00 tot 16.30 uur worden er activiteiten georganiseerd met als thema 'de sterren van Dieze'.
Naast de activiteiten voor kinderen wordt er ook een vakantieterras aangelegd, zodat ouders en verzorgers lekker kunnen blijven hangen en kunnen genieten van een hapje en drankje.

Dat gebeurt in park de Hogenkamp, kosten 2 euro voor een dagkaart en 7,50 euro voor een weekkaart
De organisatie kan nog wel wat helpende handen gebruiken tijdens deze feestweek. Bekijk de oproep op www.SamenZwolle.nl.

Jonge Mantelzorgers

Jonge mantelzorgers (tussen 8 en 12 jaar) gaan dinsdag 11 september van 15,45 tot 17.00 uur met Jeanine en Wouter naar Rebound World Zwolle. Dus ben jij tussen de 8-12 jaar oud? Meld je aan via www.zwolledoet.nl/agenda en spring gezellig mee!
Waar: Rebound World Zwolle te Ossenkamp 3

Wat is nou een jonge mantelzorger? Iemand die vaak zorgt voor een familielid dat lang ziek is, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief.

Van alle jongeren in Nederland is één op de vier een jonge mantelzorger. Jeanine is de jonge mantelzorg expert van ZwolleDoet!. Zij kan tips geven. Kijk voor meer informatie op www.zwolledoet.nl.

Heb je een momentje over?

Zou jij iets voor een ander willen betekenen, maar weet je niet precies hoe? ZwolleDoet! denkt graag mee. Kom langs aan de Burgemeester Drijbersingel 11 of bel 038-4225200.

www.zwolledoet.nl

Joop de Haan
Meer berichten

Shopbox