De Telekids Musicalschool maakt 22 augustus opnamen in de IJselhallen. (foto: Margot Scheerder)
De Telekids Musicalschool maakt 22 augustus opnamen in de IJselhallen. (foto: Margot Scheerder) (Foto: )

Videoclip Doe 's Gek! in IJsselhallen

Zwolle - De Telekids Musicalschool komt naar Zwolle om televisie-opnamen te maken voor de nieuwste videoclip 'Doe 's Gek!'. Alle kinderen in Zwolle die van dansen en zingen houden kunnen meedoen. "We toveren hiervoor de IJsselhallen in Zwolle op vrijdag 24 augustus om tot een echte studio en filmlocatie," zegt André Pouwer, directeur van de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy.

Kamperpoort - 'Doe 's Gek!' is de titel van de nieuwe videoclip van de Telekids Musicalschool.

Kinderen van 8 tot en met 12 jaar die willen meespelen kunnen zich opgeven voor deze ClipClub van de Musicalschool. "Een fantastische mogelijkheid om mee te doen in een videoclip en zo op televisie te komen. Vaak is dat een droom en die kan nu uitkomen, zonder dat je ervoor naar Hilversum hoeft te komen", vertelt een enthousiaste André Pouwer.

'Doe's Gek' is eveneens de naam van het populaire kinderevenement wat in de herfstvakantie, van donderdag 25 oktober tot en met zondag 28 oktober in de IJsselhallen aan de Rieteweg in Zwolle georganiseerd wordt. Na een succesvolle eerste editie in de herfstvakantie van 2017 komt het evenement dit jaar nog groter terug met ruim 15.000 vierkante meter speelplezier voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

De Telekids Musicalschool is ook aanwezig op Doe's Gek. Kinderen kunnen tijdens het evenement deelnemen aan allerlei professionele workshops.

Organisator Eric Broekaart is blij met die samenwerking "Een unieke kans voor de kinderen om samen met de docenten van de Telekids Musicalschool op het podium te staan", zegt Broekaart.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.doesgek.nl.
Kinderen van 8 tot en met 12 jaar die willen meedoen aan de videoclip kunnen zich tot woensdag 22 augustus aanmelden voor de opnamen twee dagen later, vrijdag 24 augustus.

www.doesgek.nl

Joop de Haan
Meer berichten