Foto:

Zwolse Fietstaxi voor een gastvrij Zwolle

Zwolle - Het ZwolleFonds heeft met fietstaxibedrijf Fietsjoe een ludieke actie op poten gezet om de bezoekers van de binnenstad van Zwolle op bijzondere wijze van informatie te voorzien.

Vanaf deze maand rijdt er een unieke City Info Taxi rond in de binnenstad om bezoekers van informatie te voorzien over winkels, horeca, musea en evenementen in Zwolle. Bezoekers kunnen hun vragen stellen aan de chauffeur van de City Info Taxi. De taxi is ontworpen door de werkgroep gastvrij van het ZwolleFonds in samenwerking met Arjan Kok van Fietsjoe en Jeroen van Doornik. De prachtige tekeningen van de Peperbus en de Sassenpoort zijn van Lydia Kramer. Naast de City Info Taxi zal er een aantal keer per jaar een promotie bakfiets Gastvrij Zwolle rondrijden van waaruit gadgets en presentjes aan bezoekers worden uitgedeeld.

Vanaf september komt daar een butlerservice bij om het winkelend publiek in de Luttekestraat in het zonnetje te zetten. Deze butlers helpen bezoekers met het dragen van tassen, het aanschuiven van stoelen en geven informatie over de binnenstad.

De City Info Taxi, de promotie bakfiets Gastvrij Zwolle en de butlerservice zijn initiatieven van het ZwolleFonds waarmee de ondernemers bijdragen aan een gastvrije en levendige binnenstad.

Joop de Haan
Meer berichten