Logo peperbus.nl


Lidl Zwolle doneert 500 euro aan Stichting Flappus

Zwolle - Stichting Flappus heeft deze week een cheque van 500 euro in ontvangst genomen. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarktketen Lidl die in het hele land lokale initiatieven ondersteunt.

Opvang voor dieren
Stichting Flappus gelegen aan de Frankenhuisweg in Zwolle vangt verschillende dieren op die om welke reden dan ook niet meer bij hun baasje kunnen blijven. Carl is de oprichter van de stichting en zorgt samen met vrijwilligers liefdevol voor de kansloze en gevonden dieren. Initiatiefnemer Carl: "Helaas is onze locatie aan de Frankenhuisweg maar tijdelijk en zijn we samen met de gemeente op zoek naar een andere plek. Met deze bijdrage van Lidl kunnen we een start maken aan onze toekomstige locatie". Supermarktmanager John Lidl overhandigde de cheque: "Wij zijn erg blij om de stichting Flappus een steuntje in de rug te geven. Wij hopen dat deze dieren snel een nieuw onderkomen krijgen". 

Lidl helpt lokaal
Al 20 jaar staat Lidl midden in de maatschappij en is de supermarkt betrokken bij lokale initiatieven. In 2017 werd dit groots gevierd met de actie Lidl helpt Lokaal en bedankte de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Ook nu ondersteunt Lidl diverse lokale initiatieven in het land voor een gezonde en groene buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

Meer berichten

Shopbox