Logo peperbus.nl


Toost op tekenen huurovereenkomst
Toost op tekenen huurovereenkomst (Foto: Suzanne Hijink)

Move4Mobile verhuist naar AtoomClub Zwolle

Zwolle - Twee kantoren en nog steeds ruimtegebrek. Voor software ontwikkel bureau Move4Mobile, zes jaar geleden gestart in Gramsbergen en sinds twee jaar ook gevestigd in Zwolle, wordt het tijd om beide kantoren samen te voegen op een nieuwe locatie in Zwolle.
 

“In zes jaar tijd zijn wij gegroeid van vier man naar een team van 50 medewerkers. Onze huidige kantoren zijn we inmiddels uitgegroeid. Daarnaast was de wens er al langer om beide kantoren samen te voegen. We werken veel in teams, de communicatie wordt makkelijker wanneer de teams bij elkaar zitten. Daarnaast streven we naar een mensgerichte cultuur. Om daarin te investeren vinden wij het belangrijk dat het hele team bij elkaar zit”, aldus Robert Kosse, Founder en CEO van Move4Mobile.

De nieuwe locatie van Move4Mobile wordt de AtoomClub in Zwolle, waar ze na een grote verbouwing per oktober in zullen trekken. De AtoomClub is een creatief kontoorconcept gelegen aan de zuidelijke ringweg Zwolle, op nog geen vijf minuten rijden van de A28 en op loopafstand van het treinstation. “Een locatie dichtbij het station en makkelijk te bereiken voor onze klanten was een vereiste. Zowel onze medewerkers als klanten, die uit het hele land komen, moeten ons goed kunnen bereiken”, zegt Kosse.

Ook de AtoomClub is erg blij met de komst van Move4Mobile. “Move4Mobile past perfect in het concept van de AtoomClub zoals wij dat bedoeld hebben. Zij brengen een energieke sfeer mee en zijn ondernemend ingesteld”, aldus Arjan Kuilman – Algemeen directeur AtoomClub

Move4Mobile
Move4Mobile is het grootste bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme software oplossingen van Noordoost-Nederland. Bij het ontwikkelen van deze software oplossingen wordt gebruik gemaakt van de laatste technologieën.

Met 50 enthousiastelingen werkt Move4Mobile vanuit hun ontwikkelcentrum voor een breed scala aan klanten van banken, energiebedrijven en gemeenten tot bedrijven in de zorg of het recreatieve segment. Van strategie en design tot de mobiele applicaties en bijbehorende cloudservices inclusief koppelingen met externe systemen ben je bij Move4Mobile aan het juiste adres.

Meer berichten

Shopbox