Zorgspectrum Het Zand en De Markesteen zoeken enthousiaste moestuinierders

Zwolle - Houdt u van tuinieren maar heeft u geen ruimte voor een eigen tuin? Dan zoeken wij u! Wij stellen een gedeelte van de tuin beschikbaar op het terrein van woonzorgcentrum Zandhove in Zwolle. Tuingereedschap is al aanwezig op de locatie. De tuin kunt u naar eigen wens inrichten, in afstemming met Zorgspectrum Het Zand.

Wij zijn op zoek naar een groepje mensen die het onderhoud van de tuin op zich wil nemen. We willen de tuin gebruiken om bewoners van Zandhove en kinderen meer in aanraking te brengen met tuinieren. Daarom zoeken we ook mensen die het leuk vinden om anderen te betrekken en begeleiden bij het tuinieren en hierover graag hun kennis delen. Op vrijdag zal regelmatig een groep leerlingen van Basisschool De Markesteen langskomen, we hopen daarom dat één van de enthousiaste mensen met groene vingers op vrijdag beschikbaar is.

Dit initiatief is ontstaan uit een studentenproject vanuit Windesheim waarbij Zandhove en De Markesteen een samenwerking zijn aangegaan.

U kunt contact opnemen met Zorgspectrum Het Zand via Mirja Stijf (06-82483032 of m.stijf@hetzand.nl) of Joyce Lindeboom (06-12937995 of j.lindeboom@hetzand.nl).

Meer berichten