Vrijwilligers van Hospice Lotus zoeken nieuwe vrijwilligers

Zwolle - Hospice Lotus, onderdeel van woonzorgcentrum Zandhove, bestaat in augustus vijf jaar. Lotus is een high care hospice en biedt plek aan maximaal zeven gasten. Naast de zorgmedewerkers is er altijd een vrijwilliger op de afdeling aanwezig. Deze vrijwilliger is aanwezig in de gezamenlijke huiskamer, zorgt mede voor de gasten en begeleidt het bezoek. Deze vrijwilligers maken het verschil. Ze brengen sfeer, luisteren en zorgen voor gezelligheid. Soms doen ze een spelletje, lezen ze voor of wandelen ze met de gasten. Heel belangrijk is natuurlijk lekker eten en drinken, ook daar zorgen de vrijwilligers voor. Een van de gasten vergeleek Lotus eens met een cruiseschip met 30 stewards. Een groter compliment kunnen we niet krijgen.

Wil je ook deel uitmaken van ons vrijwilligersteam? Neem dan contact op met de één van de Coördinatoren Vrijwilligerswerk & Dagbesteding: Joyce Lindeboom (06-12937995 of j.lindeboom@hetzand.nl) of Mirja Stijf (06 82483032 of m.stijf@hetzand.nl).

We werken in drie diensten (ochtend, middag en avond) en zoeken vooral nieuwe vrijwilligers voor de weekenden, dan zitten we heel krap.

Meer berichten