Logo peperbus.nl


Op SamenZwolle vind én plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in onze mooie stad of in jouw wijk.
Op SamenZwolle vind én plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in onze mooie stad of in jouw wijk. (Foto: )

SamenZwolle: van scheidsrechter tot yoga in een wijkboerderij

In Zwolle regelen we het samen! Op SamenZwolle vind én plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in onze mooie stad of in jouw wijk. Van vrijwilligerswerk en participatiebanen bij verschillende Zwolse organisaties, tot gezellige en interessante activiteiten in de buurt en oproepen en hulpvragen van Zwollenaren, stichtingen en verenigingen.

Oproepen

Scheidsrechters

Voor het jaarlijkse voetbaltoernooi DoomijnCup op woensdagmiddag 13 juni zoekt kinderopvang Doomijn nog vier scheidsrechters die een handje mee willen helpen op het Sportpark de Marslanden. Meer informatie op www.samenzwolle.nl.

Poppenkleren leren maken

Voor een jongedame, begin 20, zoet SamenZwolle een vrouwelijk maatje die haar kan helpen bij het leren maken van kleding voor haar poppen en knuffels. Het is van belang dat je geduldig bent en goed en duidelijk nieuwe vaardigheden uit kunt leggen. Aangezien het voor haar nu nog lastig is om activiteiten buiten de deur te doen, zou het fijn zijn als je bereid bent om een keer in de week naar Stadshagen te komen. Meer informatie via www.samenzwolle.nl of 038 - 7518490.

Dierenliefhebbers opgelet

Altijd al een hondje willen hebben, maar heb je niet genoeg tijd of ruimte? Dan hebben wij dé oplossing! Wat dacht je van een parttime hond? Op SamenZwolle staan vaak oproepen van hondeneigenaren, die graag de liefde van hun hondjes met je willen delen. Samen knuffelen of wandelen, zonder alle andere poespas. Meer informatie via www.samenzwolle.nl of 038 - 7518490.

Activiteiten

Zumba

Zin om gezellig samen te bewegen op muziek en tegelijkertijd een beetje fitter te worden? Dan zijn de Zumba-lessen van Travers Welzijn echt iets voor jou! Deelname is kosteloos. Meer informatie op www.samenzwolle.nl Wanneer: iedere donderdag van 20.00 tot 21.00 uur in Wijkcentrum De Vlasakkers, Vlasakkers 10.


Yoga bij de Eemhoeve

Wil jij iedere vrijdag ook ontspannen beginnen? Sluit aan bij de yogagroep op wijkboerderij De Eemhoeve! Geen strenge lessen en zweverige muziek, maar juist op een speelse en nuchtere manier kennis maken met de diverse statische en dynamische houdingen. Met als resultaat een lenig, krachtig, energiek lichaam en rustige geest. Meer informatie op www.samenzwolle.nl. Wanneer: iedere vrijdag tot en met 20 juli van 10.00 tot 11.15 uur in Wijkboerderij De Eemhoeve, Eemlaan.

Meer berichten

Shopbox