Welkom in de wereld van … Welzijn wordt donderdag 17 mei gehouden in Dock24.
Welkom in de wereld van … Welzijn wordt donderdag 17 mei gehouden in Dock24.

SamenZwolle: van een parttime hond tot samen moestuinieren

In Zwolle regelen we het samen! Op SamenZwolle vind én plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in onze mooie stad of in jouw wijk. Van vrijwilligerswerk en participatiebanen bij verschillende Zwolse organisaties, tot gezellige en interessante activiteiten in de buurt en oproepen en hulpvragen van Zwollenaren, stichtingen en verenigingen.

Oproepen

Taalmaatjes

Ben jij dol op de Nederlandse taal en weet jij goed hoe je jouw kennis over kunt brengen op anderen? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.

Er komen namelijk regelmatig oproepen van nieuwe Nederlanders op ons platform die graag aan hun Nederlands willen werken én tegelijkertijd zo hun netwerk uit willen breiden. Iets voor jou? Bekijk de oproepen op www.samenzwolle.nl of bel 038 - 751 8490.

Moestuin je mee?

Ben je jong? Druk met van alles? Wil je ervaring opdoen in het verbouwen van kruiden, groentes of fruit maar niet de verplichting om elke week de moestuin bij te moeten houden?

In stadstuin 'Het Verre Oosten' heeft Travers Welzijn een stuk grond waar je alleen of samen met vrienden zonder aanmelding kan komen tuinieren. Mocht je een keer niet kunnen? Geen zorgen, dan wordt de tuin door anderen bijgehouden. Bekijk de oproep op www.SamenZwolle.nl of bel SamenZwolle, 038 - 7518490.

Dierenliefhebbers opgelet

Altijd al een hondje willen hebben, maar heb je niet genoeg tijd of ruimte? Wat te denken van een parttime hond? Op SamenZwolle staan vaak oproepen van hondeneigenaren, die graag de liefde van hun hondjes met je willen delen. Samen knuffelen of wandelen, zonder alle andere poespas. Bekijk de oproepen op www.SamenZwolle.nl of bel ons op 038 751 8490.

Activiteiten

Welkom in de wereld van … Welzijn!

Welzijn? "Is dat iets met vrijwilligers, zorg, de buurt en dat je lekker in je vel zit?"

Klopt, maar Welzijn is veel meer dan dat! Ben je geïnteresseerd in Welzijn omdat je graag binnen Welzijn wilt werken, stagelopen, vrijwilligerswerk zoekt, gemeenteraadslid bent, al met ons samenwerkt, met ons wilt samenwerken, een partner hebt die bij ons werkt of heb je om een andere reden interesses in Welzijn? Dan is deze open avond iets.

De bijeenkomst is op donderdag 17 mei, van 19.00 tot 21.30 uur in Dock24 aan de Gasthuisdijk 24.

Meer berichten