Micah & Julia Sabaté drie keer op Bevrijdingsfestival

Zwolle -  Micah & Julia Sabaté Finalisten Kunstbende 2018 uit Zwolle staan met hun met debuutsingle 'Tears of Freedom' drie keer op het bevrijdingsfestival Overijssel.

Met het gezamenlijk geschreven duet 'Hometown' hebben de Zwolse jonge talenten Micah (17) en Julia Sabaté (18) de landelijke finale gehaald van Kunstbende 2018. Pop, folk, country en jazz zijn de bronnen waar dit jonge gelegenheid duo uit put.
Naast het behalen van de Kunstbende-finale verschijnt er nu ook een single. Het duet 'Tears of Freedom'. Een lied gaat over het verlangen naar vrijheid en het volgen van je eigen waarheid.
Gitarist, pianist en zanger Micah schreef rond zijn zevende zijn eerste lied. Zijn muzikale helden, Michael Jackson, Cash, Prince, John Mayer en Chet Baker, beïnvloedden en inspireerden hem bij de zoektocht naar zijn eigen stijl, melodieën, sound en woorden. Julia speelt vanaf haar zevende viool en maakt sinds haar twaalfde deel uit van het Britten Jeugdstrijkorkest. Naast haar liefde voor klassieke muziek is er de liefde voor jazz en singersongwriter-muziek. Julia studeert jazz zang aan het conservatorium in Amsterdam.
Op 5 mei spelen ze twee sets op het Deltion Vip Lounge van het Bevrijdingsfestival Overijssel en ze doen een set op het Kunstbende-podium. Daarnaast mogen ze als de Overijsselse Kunstbende-finalisten om 13.00 uur een lied te spelen op het hoofdpodium.

Meer berichten