Lijsttrekkersdebat Debat Zwolle Zweeft op 19 maart

Zwolle - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart komen de lijsttrekkers van de acht Zwolse politieke partijen nog eenmaal in de arena om de degens te kruisen. Dit slotdebat onder de titel Zwolle Zweeft vindt op maandagavond 19 maart plaats in het auditorium van Hogeschool Windesheim.

In een flitsende show worden de lijsttrekkers aan de tand gevoeld over de plannen van hun partij voor de komende vier jaar. Er is live muziek van de Rinaldo's en de avond wordt gepresenteerd door Boudewijn Koops. De Zwolse thema's worden onder andere geïllustreerd aan de hand van video's, infogrammen en krantenberichten. Thema's die aan bod komen zijn onder meer Toekomstbestendig Zwolle, Zorg voor elkaar en Bereikbaar Zwolle.

Voor stemgerechtigden die hun keuze nog niet hebben gemaakt biedt het debat een uitstekende gelegenheid om hun keus te bepalen. Zwevende kiezers worden dan ook uitgenodigd. Het debat wordt georganiseerd door de gemeente Zwolle in samenwerking met Hogeschool Windesheim en de Stentor. RTV Zwolle FM zal het debat rechtstreeks uitzenden op de lokale radio.

Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie en thee. Het debat begint om 19.30 uur. Na afloop (circa 21.30 uur) is er voor iedereen een drankje beschikbaar. Het auditorium is te bereiken via hoofdingang C op de Campus van Hogeschool Windesheim

Een actueel overzicht van de debatten met programma, tijdstip en locatie is te bekijken op www.zwolle.nl/verkiezingen

Meer berichten

Shopbox