Theo Bakker van De Nieuwe Bierton: "De agenda staat vol met evenementen en optredens." (Foto: Eva Posthuma)
Theo Bakker van De Nieuwe Bierton: "De agenda staat vol met evenementen en optredens." (Foto: Eva Posthuma)

Nieuwe Bierton volop in bedrijf voor evenementen

De afgelopen periode is het vastgoed van De Nieuwe Bierton in handen van een andere eigenaar gekomen. Maar het horecabedrijf gaat gewoon door. "De agenda staat vol", zegt uitbater Theo Bakker.

"Zoiets geeft altijd onrust", weet Bakker. "Men denkt dan al gauw dat De Nieuwe Bierton dicht gaat. Dat is dus niet het geval. Mijn horecabedrijf gaat gewoon door. Dat is ook te zien aan de agenda van De Nieuwe Bierton op onze site. Die staat vol met evenementen en optredens. Bijvoorbeeld de abdicatie van de Tonnezotters op zondag 13 november, Hollandse Krakers op vrijdag 9 december, de carnavalsbeurs op zondag 22 januari en het Seniorencarnaval op zaterdag 4 februari."

Komend jaar staat ook het tweede seizoen van Open Ton op de planning. Dit is een initiatief in samenwerking met Menno Beijer van Art of Music en Henk Twerda en John Kuyer van Next Text.
De eerste Open Ton is op vrijdag 3 februari 2017. Kandidaten die willen optreden kunnen zich melden via www.bierton.nl.

Ook op 3 februari zal de presentatie weer in handen liggen van een bekende Zwollenaar. "Vorig jaar hadden we Meine Boonstra , Nelleke Vedelaar en Jacco Vonhof. Ook nu zijn we weer in gesprek met een aansprekende Zwollenaar. We komen daar later mee naar buiten", zegt Bakker.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden