ZwolleDoet!: van soepkoken bij RIBW tot besturen bij 't Hoefijzer

In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. In deze rubriek een greep uit het vraag en aanbod.

Vacatures

Soep koken

In het groepsappartement van RIBW Groep Overijssel wordt elke vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur soep met verse groenten geserveerd. En natuurlijk hoort er ook een stukje (stok)brood met kruidenboter bij. Gezocht wordt een vrijwilliger die het gezellig vindt om samen soep te koken en mee te eten?
Gezocht wordt iemand die geduldig, gezellig en laagdrempelig in contact is. De frequentie is in overleg, een keer in de week is goed, maar een krr in de maand ook.
Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacaturebank, trefwoord 'Soepmakers'.

Bestuurslid

Voor de aanvulling van het stichtingsbestuur van 't Hoefijzer worden één of twee bestuursleden gezocht die bestuurlijke ervaring combineren met affiniteit met de doelgroep. Het bestuur stuurt op afstand: de dagelijkse leiding is in handen van zeven professionele instructrices die zorgen voor aangepaste lessen op alle niveaus. De taken in het bestuur worden in onderling overleg verdeeld. Naast de reguliere bestuurstaken zijn fondsenwerving, externe (zorg-)relaties, kwaliteit en veiligheid en personeelszaken ook belegd in het bestuur.
't Hoefijzer vindt veiligheid essentieel. Daarom zijn zij in het bezit van het certificaat Veilig Paardrijden.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacaturebank, trefwoord 'Bestuursleden'.

Social Mediatraining
Vrijwilligersorganisaties of (buurt-)initiatieven die meedoen aan NLDoet kunnen meedoen aan een gratis social mediatraining. Tijdens de training worden de verschillende online kanalen besproken. Daarnaast wordt er uitgelegd welk type content past bij ieder kanaal, welke frequentie het best kan worden gehanteerd en hoe je een goede post maakt.

De training is maandag 19 februari, van 19.15 tot 21.00 uur aan de Burgemeester Drijbersingel 11. Meer informatie op www.zwolledoet.nl/agenda.

Heb je een momentje over?

Zou jij iets voor een ander willen betekenen, maar weet je niet precies hoe? ZwolleDoet! denkt graag mee. Kom langs aan de Burgemeester Drijbersingel 11 of bel 038-4225200.

www.zwolledoet.nl

Meer berichten