Nazorgcentrum IntermeZZo is verhuisd

Zwolle - IntermeZZo, het Zwolse nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, is verhuisd. Op maandag 12 februari opent IntermeZZo de deuren van haar nieuwe locatie aan de Dr. Van Thienenweg 1A. Het nieuwe onderkomen ligt om de hoek van het ziekenhuis.  Zo blijft nazorg dicht in de buurt van Isala en het Oncologisch centrum. 

IntermeZZo was gevestigd in het B-gebouw van Isala. Door het toenemend aantal gasten en activiteiten werd dit te klein. Het nieuwe pand is ruim drie maal zo groot. Met enorme inzet van het bedrijfsleven uit Zwolle en de regio werd het pand gerenoveerd. Roparun zorgde voor een forse financiële bijdrage en de Stichting Vrienden van Isala ondersteunt de verhuizing van IntermeZZo. De nieuwe locatie wordt ingericht tot een functioneel en sfeervol nazorgcentrum met alle faciliteiten om de kwaliteitsslag en uitbreiding te maken die IntermeZZo ambieert voor haar gasten. De vertrouwde gastvrouwen en professionals verhuizen mee. Daardoor zal de sfeer blijven zoals de gasten die gewend zijn. Ook de ondersteuningsconsulenten van Isala Oncologisch centrum krijgen gespreksruimte in de nieuwe locatie. 

Vanaf maandag 12 februari kunnen mensen met kanker en hun naasten vanaf 10 uur in het nieuwe pand terecht voor een luisterend oor, voorlichting en activiteiten. Het programma is te vinden op www.intermezzo-zwolle.nl 
Zaterdag 12 mei volgt een feestelijke open dag voor belangstellenden.
 

Meer berichten