Van Buuren Opleidingen viert opening groots

Zwolle - Na een jaar van verbouwen en nieuwbouwen viert Van Buuren Opleidingen de opening van hun nieuwe pand aan de Marsweg 3. Op zaterdag 3 februari is iedereen van harte welkom om het pand te bezichtigen En omdat dit een feestelijke dag is zijn de proefritten gratis en krijgen bezoekers korting op het rijlespakket als ze zich inschrijven. Er zijn gratis proeflessen te rijden en Van Buuren Opleidingen geeft kortingen op de rijlespakketten.

Van Buuren Opleidingen haar roots liggen in Ermelo; het bedrijf is opgericht in 1964 en ze zijn sinds 1996 gevestigd in Zwolle; begonnen in het Oude Vervoerscentrum aan de Boerendanserdijk. Wegens groei van de vestiging is Van Buuren in 1999 verhuisd naar het ANWB technostation - op de hoek van de Ceintuurbaan en Boerendanserdijk. In de jaren daarna heeft de opleider onder andere een samenwerking opgebouwd met Landstede MBO en zijn daarom in 2013 verhuisd naar de Ossenkamp, in hetzelfde pand als de opleiding Transport en Logistiek van Landstede. Dit was een tijdelijke plek; Van Buuren Opleidingen was samen met Landstede op zoek naar een geschikte locatie voor haar activiteiten.

En deze heeft Van Buuren Opleidingen uiteindelijk gevonden aan de Marsweg 3. Waar een jaar geleden nog een oud kantoorpand stond, staat er nu een heel mooi gerenoveerd kantoorpand met een spiksplinternieuwe (intern) transporthal. Op het grote buitenterrein kunnen alle activiteiten gefaciliteerd worden. Van Buuren Opleidingen biedt haar rijopleidingen, transportopleidingen en beroepsopleidingen aan, maar is ook de instructeursopleiding hier gevestigd. De nieuwe praktijkhal wordt gebruikt voor heftruckopleidingen en Landstede gebruikt de hal voor de Transport en Logistiek opleiding.

Op zaterdag 3 februari is iedereen van harte welkom om het pand te bezichtigen En omdat dit een feestelijke dag is zijn de proefritten gratis en krijgen bezoekers korting op het rijlespakket als ze zich inschrijfven. Er zijn gratis proeflessen te rijden en Van Buuren Opleidingen geeft kortingen op de rijlespakketten.

Meer informatie over de open dag op zaterdag 3 februari staat op www.vanbuuren.nl/opening of is te verkrijgen door te bellen met 038 – 4528522.

Meer berichten