Twee bevriende fotografen exposeren

Van 19 januari tot 9 maart 2018 is in wijkcentrum De Weijenbelt aan de Campherbeeklaan een foto-expositie te zien van twee bevriende fotografen; Bernard Ensink en Dammis Baan. Bernard fotografeert al vanaf zijn tienertijd. Dammis is zich pas de laatste jarn meer op fotografie gaan toeleggen. Hij experimenteert met fotografie, naast zijn werk als illustrator. Bernard heeft een grote fototechnische kennis en kiest zijn onderwerpen bij voorkeur in de natuur, maar ook in de stad. Zij hebben elkaar in hun fotowerk leren kennen op de door Michiel Knaven georganiseerde avonden voor gevorderde fotografen (Open Studio). Beiden stellen hoge eisen aan hun werk en rusten niet, voordat het in alle opzichten perfect is.

De tentoonstelling is te bezichtigen vanaf 19 januari, na afspraak met de beheerder, tel: 06 22762304. In de regel op donderdag- en vrijdagmiddag van 13:00 - 17:00 uur en om de 14 dagen op vrijdagavond van 19:00 - 23.00 uur.

Wilt u uw kunstwerken ook eens exposeren of als u inlichtingen wilt over de expositie neem dan contact op met de expositiecommissie: kunstcommissieweijenbelt@gmail.com

Meer berichten

Shopbox