Studieadviesgesprekken voor professionals op open avond Windesheim

Zwolle - Waar sta je en waar wil je heen? Doorgroeien in een functie of werken in een andere sector en dit combineren met een studie? Beantwoord deze vragen samen met Windesheim op de open avond op woensdag 10 januari. Professionals die twijfelen over hun loopbaan of studiekeuze kunnen op de open avond een kort gesprek voeren met een loopbaanadviseur of studiekeuzeadviseur. Verder kunnen bezoekers zich laten informeren over meer dan 185 deeltijd-hbo, associate degrees, post-hbo, masters en cursussen.

De open avond bestaat uit een informatiemarkt en twee voorlichtingsrondes. Bezoekers die twijfelen over hun loopbaan of studiekeuze kunnen op de open avond een kort gesprek voeren met een loopbaanadviseur of studiekeuzeadviseur. Inschrijven kan uitsluitend vooraf via aanmelding. 

Windesheim is gestart met flexibel modulair deeltijdonderwijs. Hiermee speelt de hogeschool in op de behoefte om onderwijs te volgen, dat beter is afgestemd op de wensen van studenten. Door losse modules te volgen kan iedereen zijn eigen leertempo bepalen.

De open avond is op 10 januari van 18.30 tot 21.00 uur op de Campus van Windesheim in Zwolle. Aanmelden kan via: www.windesheim.nl/openavond.
 

Lees ook

Meer berichten