Logo peperbus.nl


ZwolleDoet!: van ondersteuner bij rolstoeldansen tot gezellig sporten

In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. In deze rubriek een greep uit het vraag en aanbod.

Vacatures

Het Zonnehuis zoekt iemand die houdt van dansen en muziek voor de functie van ondersteuner rolstoelvolksdansen. Muziek en samen dansen zijn dé ingrediënten van rolstoelvolksdansen met (kwetsbare) ouderen. Omdat niet iedere bewoner actief mee kan doen, draait het met name om genieten, gezelligheid en het contact met andere bewoners.

De vrijwilliger heeft affiniteit met de doelgroep en probeert mee te gaan in de belevingswereld van de bewoner. Hij of zij is beschikbaar op de dinsdagochtend.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacaturebank, trefwoord 'rolstoelvolksdansen'.

Spelleider

De Ruimte zoekt een spelleider die bezoekers activeert om mee te doen met spelletjes. Hij of zij stuurt de spelletjes aan en zorgt voor een goede en gezellige sfeer. Hij weet de structuur binnen een spel vast te houden en waar nodig mensen te motiveren om fanatiek mee te doen.

De vrijwilliger is een teamplayer, neemt graag initiatief en kan flexibel met werkzaamheden omgaan. Hij brengt een vrolijke en gezellige sfeer mee en vindt het leuk om mee te denken met anderen.
Werktijden zijn in overleg en de vrijwiliger ontvangt regelmatig begeleiding.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacaturebank, trefwoord 'spelleider'.

Activiteit

Sporten voor volwassenen

Iedere dinsdagavond wordt er van 20.00 tot 21.00 uur gezellig gesport onder deskundige leiding. Het maakt niet uit hoe fit of ervaren je bent, iedereen kan meedoen op je eigen tempo en niveau aan volleybal, badminton of zaalhockey.

Zaal open vanaf 19.30 uur, locatie Gymzaal aan de Sportlaan 10. Meedoen kost 3 euro per keer. Meer informatie via Stichting Stadshagen Welzijn, info@stadshagenwelzijn.nl of www.stadshagenwelzijn.nl .

Heb je een momentje over?

Zou jij iets voor een ander willen betekenen, maar weet je niet precies hoe? ZwolleDoet! denkt graag mee. Kom langs aan de Burgemeester Drijbersingel 11 of bel 038-4225200.

zwolledoet.nl

Meer berichten

Shopbox