Logo peperbus.nl


Popkoor Peppersweet zingt op de kerstmarkten in de Kringloop. (foto: archief Eva Posthuma)
Popkoor Peppersweet zingt op de kerstmarkten in de Kringloop. (foto: archief Eva Posthuma)

Kerstmarkten Kringloop met Popkoor Peppersweet

Zwolle - Stichting Kringloop Zwolle start op donderdagavond 7 december met de verkoop van de kerstspullen die het afgelopen jaar zijn binnengebracht.

Tijdens deze koopavond wordt er op beide locaties - Nieuwe Deventerweg 6 en Nieuwe Veerallee 12 - een gezellige en sfeervolle kerstmarkt georganiseerd. Kunstkerstbomen, slingers, ballen gesorteerd in alle kleuren, kaarsen , kerstmuziek, kerstkleding, kerstverlichting: dit alles en nog veel meer is uitgestald. De kerstman zal aanwezig zijn en er wordt een koekje met warme chocomelk of een glaasje glühwein aangeboden. Ook is het restaurant/leerwerkbedrijf Deksels open met winterse gerechten en gebak. Dit keer wordt de kerstmarkt bij beide filialen muzikaal gelardeerd met live muziek van Popkoor Peppersweet.

Dit koor bestaat uit zeventien enthousiaste leuke dames en één heer die met ondersteuning van pianist/accordeonist Reinder van Raalte en onder leiding van dirigente Margriet Bruggemans popliedjes zingen. Voor deze gelegenheid hebben ze kerstnummers voorbereid. Ze zingen tussen 19.00 uur en 19.45 een set op de kerstmarkt aan de Nieuwe Veerallee 12 en tussen 20.15 en 21.00 nog een set op de kerstmarkt aan de Nieuwe Deventerweg 6.
De kerstmarkten starten om 18.00 uur en duren tot uiterlijk 21.00 uur.

Bezoekers kunnen ook kerstspullen inleveren.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox