Logo peperbus.nl


De prijsuitreiking vorig jaar.De teams voetballen in vier leeftijdscategorieën tegen elkaar.
De prijsuitreiking vorig jaar.De teams voetballen in vier leeftijdscategorieën tegen elkaar.

Zaalvoetbal in vakantie

Zwolle - Zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle in de kerstvakantie voor de vijfde maal het Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal. Het toernooi voor jongeren tussen de 10 en 18 jaar wordt gehouden op op donderdag 28 en vrijdag 29 december in de WRZV-hallen.

De vorige edities van het Zwols Jeugdkampioenschap waren een groot succes met ruim 600 deelnemende jongeren. "Wij zien het toernooi ieder jaar weer groter worden, ook dit jaar is er weer veel animo", zegt Koen Tip van SportService Zwolle. "De kerstvakantie is de ideale tijd voor een zaalvoetbaltoernooi. De jongeren zijn vrij van voetbal en school en hebben zin om lekker een balletje te trappen met een groep vrienden of vriendinnen. Aangezien we volop in het winterseizoen zitten, is voetballen in de zaal, naast dat het heel erg leuk is, ook wel zo prettig".

Op donderdag 28 december spelen de teams in leeftijdscategorieën 10 tot en met 12 jaar en 17 en 18 jaar tegen elkaar. Op vrijdag 29 december geldt dit voor de leeftijdscategorieën 13 en 14 jaar en 15 en 16 jaar. Van elke leeftijdscategorie kunnen er twintig teams meedoen. De wedstrijden worden gespeeld in vijftallen, inclusief keeper. De teams bestaan maximaal uit acht spelers, zodat er wisselspelers zijn.

Ook Freddy Eikelboom, voorzitter van de WRZV zaalvoetbalvereniging kijkt uit naar het toernooi. "De WRZV-hallen beschikken over twee prachtige sportzalen en is daarom de ideale plek voor een zaalvoetbaltoernooi."

Inschrijven kan via de website van de website van SportService Zwolle

Meer berichten

Shopbox