Logo peperbus.nl


Travers zoekt een bingovrijwilliger die een bijdrage te levert aan de maandelijkse bingoavond in het wijkcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan.
Travers zoekt een bingovrijwilliger die een bijdrage te levert aan de maandelijkse bingoavond in het wijkcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan.

ZwolleDoet!: van bingovrijwilliger in wijkcentrum tot bestuurslid

In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. In deze rubriek een greep uit het vraag en aanbod.

Vacatures

Bingovrijwiliger

Travers zoekt een bingovrijwilliger die een bijdrage te levert aan de maandelijkse bingoavond in het wijkcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan. De bingovrijwilliger van Travers koopt samen met de andere drie vrijwilligers leuke prijzen, zet je alle spullen klaar en ontvangt de bewoners. Tijdens de bingo verzorgt de vrijwilliger de koffie en thee en kijkt de bingokaarten na.

De vrijwilliger is zelfstandig, proactief en maakt makkelijk contact. Hij of zij wordt onderdeel van een gezellig team dat met veel enthousiasme de bingo organiseert.
Meer informatie op www.zwolledoet.nl/vacaturebank, trefwoord 'bingo'.

Bestuurslid

Stichting Roerend Verschijnsel zoekt een inspirerende bestuurder die zich in wil zetten voor openbare schilderkunst in Zwolle? Het bestuurslid staat de initiatiefneemster ter zijde met raad en fungeert als klankbord, toetst het beleid van de stichting en het functioneren van de initiatiefnemers.

De vrijwilliger beschikt over bestuurlijke ervaring en heeft affiniteit met de doelstelling van de stichting, is integer, heeft verantwoordelijkheidsgevoel en een onafhankelijke opstelling.
De werkzaamheden zullen gemiddeld een uur per week in beslag nemen en de bestuursvergaderingen vinden eens per kwartaal plaats.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacaturebank, trefwoord 'bestuursleden'.

Activiteit

Samen wandelen in de buitenlucht is gezellig en gezond. Daarom organiseren WijZ en BuurtSport Diezerpoort elke maandag Rollatorfit. Dat is een rollatorwandeling voor senioren die zelfstandig kunnen lopen met hun rollator en willen beginnen met wandelen. Deelname aan rollatorfit is gratis, aanmelden is niet nodig. Het vertrek is vanaf de Terp aan de Radewijnstraat 1(Diezerpoort). Als het een keer regent, wordt een binnenactiviteit georganiseerd. Rollatorfit is elke maandag van 10.30 tot 11.30 uur
Meer informatie via WijZ, 038 - 8515740

Heb je een momentje over?

Zou jij iets voor een ander willen betekenen, maar weet je niet precies hoe? ZwolleDoet! denkt graag mee. Kom langs aan de Burgemeester Drijbersingel 11 of bel 038-4225200.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox