Logo peperbus.nl


Janpieter Boudens presenteerde de eerste Open Ton in Grand Café Public. (foto: Frans Paalman)
Janpieter Boudens presenteerde de eerste Open Ton in Grand Café Public. (foto: Frans Paalman)

Mooie eerste Open Ton in sfeervol Grand Café Public

Zwolle - Open Ton is vorige week voor de eerste keer gehouden in In Grand Café Public.

"Het was goed bezocht en het publiek was een mooie mengeling van gasten die echt voor Open Ton kwamen en gasten die bij ons kwamen eten of borrelen", zeggen aldus de eigenaren van Public, Annet en Ton van Riele. "We kijken terug op een mooie, gevarieerde avond."

Die gevarieerde avond werd gepresenteerd door Janpieter Boudens. Er werd opgetreden door stand-up comedian Henk van Huisstede , die ook een van zijn gedichten voordroeg. Daarna trad Marja Sleegers op, begeleid door Willem Oudenhoven. Zij is singer-songwriter met Engelstalig repertoire. Jong talent Libby Holterman zong twee prachtige nummers, begeleid door Menno Beijer op piano. Het laatste optreden was Nina Scherpen met eigen Nederlandstalig werk. Haar drie liedjes hadden 'grenzen' als centraal thema. De avond werd afgesloten door Janpieter Boudens die, ook weer begeleid door Menno Beijer, prachtig het lied "Mens durf te leven" vertolkte.

De volgende Open Ton is op 18 januari 2018 , ook dan weer is de inloop om 20 uur en start het programma om 20.30 uur. Die editie wordt gepresenteerd door Jaap Hagedoorn.
Aanmelden voor optreden in Open Ton kan via info@openton.nl Kijk verder voor info op de website van Open Ton en volg het via facebook.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox