Logo peperbus.nl


PopUp Repair Café in Odeon


Zwolle - Reparateurs van Repair Café Stadshagen zijn zaterdag 2 december tussen 10.00 en 12.00 uur in Café Foyer in Odeon om kapotte spullen te repareren.

Ze helpen om allerhande spullen een extra leven te geven. Dat is goed voor de portemonnee en duurzaam in het materiaalgebruik. Bezoekers kunnen komen met hun defecte lamp, broodrooster, koffieapparaat, dennenboomverlichting, kinderspeelgoed of boek. De reparateurs weten circa 75 procent weer werkend met de eigenaar mee te geven. De werkzaamheden vinden plaats terwijl deze meekijkt of misschien wel meedoet. Er zijn geen kosten verbonden aan de werkzaamheden. Een vrijwillige bijdrage wordt wel op prijs gesteld.

Er zijn in Zwolle inmiddels vier Repair Cafés. In Berkum, Aalanden, Stadshagen en Assendorp kun je terecht voor reparaties. Elke week is er wel ergens in Zwolle een repareermogelijkheid.  Door te googlen krijg je meer info over locatie en tijdstip.
Repair Café komt graag in contact met bewoners die voor het gebied van de binnenstad in Zwolle ook een eigen Café willen opzetten. Er is in Zwolle al veel ervaring opgedaan voor het opzetten en die kennis is te gebruiken. Meer informatie is te krijgen bij de reparateurs op 2 december of bij Louis Zandbergen via repaircafestadshagen@gmail.com


 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox