Logo peperbus.nl

Informatieavonden Carolus Clusius College

Zwolle - Het Carolus Clusius College (CCC) houdt donderdag 16, woensdag 22 en donderdag 23 november informatieavonden voor leerlingen die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan.

Deze avonden zijn speciaal bedoeld om toekomstige vo-leerlingen op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een opleiding. De leerlingen zijn met hun ouders om 19.30 uur van harte welkom op het CCC (ingang Kamperweg).

Op het CCC kunnen leerlingen terecht voor vmbo-tl, havo, atheneum en internationaal gymnasium Orfeo. Het CCC biedt zowel regulier als tweetalig onderwijs. Welke richting leerlingen ook kiezen, het CCC zorgt ervoor dat zij op elk niveau worden uitgedaagd, zodat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen en onderwijs kunnen volgen dat bij hen past.

Het CCC organiseert informatieavonden op:

donderdag 16 november, informatieavond havo/atheneum
woensdag 22 november, informatieavond vmbo-tl/havo
donderdag 23 november, informatieavond atheneum en gymnasium

Leerlingen krijgen regelmatig de kans om over de grenzen heen te kijken en de wereld te ontdekken. Dit kan tijdens de excursies, buitenlandse studiereizen en uitwisselingen, maar ook tijdens de lessen zijn er (online) projecten met leerlingen uit andere landen. Ook biedt het CCC de mogelijkheid om internationaal erkende taaldiploma's te halen en Wereldvakken te volgen. Zo krijgen leerlingen op het CCC meer dan een diploma. Wij leiden hen op tot wereldburger!

Aanmelden voor de informatieavonden kan via www.hetccc.nl.

Meer berichten

Shopbox