Logo peperbus.nl


Open lesmiddagen nieuwe school voor leerlingen van 10 tot 14

Zwolle - De nieuwe school in Zwolle voor leerlingen van 10 tot 14 jaar houdt woensdag 8, 15 en 22 november open lesmiddagen. Kinderen kunnen dan kennismaken met de coaches en vakexperts van 10-14. Ook kunnen de kinderen verschillende workshops volgen. De Open Lesmiddagen duren van 14.00 tot 16.00 uur en aanmelden kan via de website www.10-14.nl.

De school is bedacht omdat kinderen rond hun tiende levensjaar voor belangrijke keuzes staan: welk niveau past mij, welke opleiding en school kies ik? 10-14 biedt leerlingen ruimte om hun talenten en mogelijkheden te verkennen. 

Basis- en voortgezet onderwijs ontmoeten elkaar in 10-14. Leerlingen kunnen op 10-14 doorgroeien in kennis en vaardigheden zonder de ontwikkelingslijn te onderbreken. Met persoonlijke leerroutes, coaching en begeleiding staan leerlingen aan hun eigen roer: interesses, talenten en mogelijkheden staan centraal, het onderwijs wordt daarop afgestemd. Op die manier ontdekken kinderen wie ze zijn en wat ze kunnen. In eigen tempo en op een passend niveau, tot ze weten wat ze werkelijk willen. Op deze wijze wordt het definitieve VO-advies uitgesteld tot halverwege klas 2 en is er voor kind en ouders tijd om een verantwoorde, passende keuze te maken.


Op woensdag 8, 15 en 22 november organiseert 10-14 Open Lesmiddagen waarop kinderen kennis kunnen maken met de coaches en vakexperts. Tevens kunnen op deze middagen verschillende workshops worden gevolgd. Aanmelden voor de Open Lesmiddagen van 10-14 kan via de website: www.10-14.nl De school is te vinden aan de Lassuslaan 230.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox