Logo peperbus.nl


Rick Kleinhesselink helpt vrijdag rennend bij de bezorging van broodjes van lunchroom Heerlijk.
Rick Kleinhesselink helpt vrijdag rennend bij de bezorging van broodjes van lunchroom Heerlijk.

Broodjes van Heerlijk rennend bezorgd voor Kika

Rick Kleinhesselink gaat vrijdag rennend bezorgingen doen voor lunchroom Heerlijk. Hij zamelt zo geld in voor Kika, de stichting kinderen kankervrij.

Marslanden - De lunchroom is gevestigd in Spacewinners aan de Paxtonstraat. Rick Kleinhesselink komt uit Ulft, maar zijn zwager is eigenaar van Heerlijk. En die doet graag mee met de inzamelingsactie.

Kleinhesselink wil zo geld ophalen voor KiKa. Het opgehaalde geld wordt gebruikt om wetenschappelijk onderzoek te doen naar kanker bij kinderen en voor betere behandelmethoden.

Deze week heeft Lunchroom Heerlijk een speciaal KiKa-broodje van de Week op het menu gezet. De opbrengst hiervan gaat volledig naar KiKa. "Op vrijdag 10 november ga ik zelf al hardlopend de bestellingen langs de bedrijven brengen", zegt Kleinhesselink. "Op deze manier wil ik meer mensen bereiken om nog meer geld te verzamelen voor onderzoek voor kinderen met kanker." Afgelopen week liep Rick Kleinhesselink nog de marathon van New York, ook om geld in te zamelen voro Kika.

Bij Heerlijk staat een collectebus voor Kika. Bij een online bestelling kunnen klanten 2,50 euro doneren. Heerlijk maakt daar dan 5 euro van. En op vrijdag helpt Rick bij de bezorging.

Meer informatie op www.heerlijkbijspacewinner.nl/kika-week/
 

Meer berichten

Shopbox