Logo peperbus.nl


Vocal group On-Cue geselecteerd voor landelijk festival

Zwolle - De Zwolse vocal group On-Cue doet zaterdag 4 november mee aan het landelijke Balk TOPfestival, het grootste festival voor lichte koormuziek in Nederland. In het voorjaar koos een selectiecommissie On-Cue uit om deel te nemen. 

Zaterdag komt de zanggroep uit in de tweede klasse voor middelgrote koren en vocal groups. "'Als koor willen we graag groeien", zegt dirigente Eline Geerdink. "Dat we mee mogen doen aan dit TOPfestival is al mooie erkenning voor het niveau van ons koor. We kijken er naar uit om een mooi eindresultaat neer te zetten."

Het Balk TOPfestival vindt voor de zesde keer plaats in De Doelen in Rotterdam. Kleine vocale groepen tot jeugd- en popkoren van vijftig zangers komen uit alle windstreken bijeen om te strijden voor een mooie titel. Het aantal inzendingen was volgens de selectiecommissie overweldigend. De keuze voor On-Cue werd bepaald op grond van een ingezonden geluidsfragment en een video van de zanggroep. 

On-Cue is een enthousiaste en gedreven vocal group met zo'n twintig leden, onder leiding van dirigente Eline Geerdink. On-Cue zingt vier- tot zes stemmig en vaak a capella. Het repertoire is heel divers. Op het Balk TOPfestival brengt de zanggroep een mix van bekende pop- en jazznummers ten gehore. 

Er is bij On-Cue nog plaats voor nieuwe zangers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens onze repetitie op maandag 6 november om 20.00 uur in De Werkschuit, Rijnlaan 200 in Zwolle.

Voor meer informatie: www.on-cue.nl
 

reageer als eerste
Meer berichten