Logo peperbus.nl


Het nieuwe kinderevenement Doe's Gek wordt vrijdag 27,zaterdag 28 en zondag 29 oktober, in de herfstvakantie, in de IJsselhallen gehouden.
Het nieuwe kinderevenement Doe's Gek wordt vrijdag 27,zaterdag 28 en zondag 29 oktober, in de herfstvakantie, in de IJsselhallen gehouden.

Hele IJsselhal gevuld met kinderevenement Doe's Gek

Zwolle - Het nieuwe kinderevenement Doe's Gek dat op vrijdag 27,zaterdag 28 en zondag 29 oktober, in de herfstvakantie, in de IJsselhallen wordt georganiseerd is vol. Elke vierkante meter in de IJsselhallen is gevuld met kinderentertainment. De belofte van de organisatie dat de kinderen een te gek evenement gaan beleven lijkt te gaan lukken.

De grote IJsselhallen is gevuld met kinderattracties waarbij kinderen van alle leeftijden vooral worden uitgedaagd om te kijken, te leren maar vooral om te doen. De kermisattracties, springkussen, hindernisbanen en skelterbaan zijn onderdeel van het interactieve gedeelte van Doe's Gek. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven. Alle attracties zijn inbegrepen bij de prijs.

De Gamehal biedt een scala aan computerspelletjes. De kinderen kunnen alles zelf proberen. Stap in de raceauto of beleeft de zwaartekracht opeen speciale manier in de Virtual Reality Experience.
In de bioscoop zullen doorlopend kinderfilms te zien zijn. Voor de live show heeft de organisatie de winnaar van de Voice Kids 2017 gecontracteerd. Iris Verhoek, afkomstig uit het team van Ali B, wist met haar vertolking van 'Sorry' en 'I can't live without you' veel indruk te maken op de jury. Tijdens Doe's Gek zal ze meerder keren per dag optreden. Op het zelfde podium zal ook de Dino Live Experience Show te zien zijn.
LEGO club de Bouwsteen laat zien waarom de gekleurde LEGO stenen al lang niet meer zijn weg te denken uit de Nederlands huiskamers. Ruim tweehonderd leden van de LEGO club laten hun eigen bouwwerken. Uiteraard kan er hier volop worden gebouwd met de LEGO stenen. Er wordt ook speelgoed en LEGO verkocht, vaak onder de winkelwaarde prijs.

"Doe's Gek wordt een doldwaas evenement. Wij zijn pas tevreden als de kinderen naar huis gaan en aan hun ouders vragen 'gaan we volgend jaar weer naar Doe's Gek'. Dan is onze doelstelling geslaagd", aldus Eric Broekaart en Marc van Aalst, de organisators van Doe's Gek

www.doesgek.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox