Nora Kastein (links), creative director van Margin A&M en Judith Huismans van de Chamber of Commerce in Hong Kong.
Nora Kastein (links), creative director van Margin A&M en Judith Huismans van de Chamber of Commerce in Hong Kong.

Kunst Zwolse kunstenaars in Azië

Zwolle - Het Nederlandse kunstbedrijf Margin (Art and Media) BV heeft vorige week zakelijke bijeenkomsten gehouden met toonaangevende banken in Hong Kong. Zij presenteerden kunst uit Nederland en Zwolle in bijzonder. Hun 'Asian Teaser Tour' werd afgesloten met een vergadering op woensdag in de Dutch Chamber of Commerce in Hong Kong.

Getoond werden werken van kunstenaars Jennifer Wijnbergen, Kim Habers, Lars Weller, Jeroen Molenaar, Pim Trooster, Harley Davelaar, Marit Otto, Martin van der Spruit.

Geïnteresseerden uit diverse regio's in Azië, lieten hun enthousiaste waardering blijken. Kopers kwamen ook uit Afrika en Oceanië, aangezien er deze weken meerdere kunstbeurzen in Hong Kong zijn.

 "We zijn verheugd om dit nieuwe kantoor te openen", zei Hugh Neil tijdens de opening van het kantoor in het Hong Kong business district. "Wij zijn hier gevestigd om onze corporate clients uit Hong Kong en de Aziatische diaspora van onze services te voorzien. Mijn collega's hebben veel werk verzet om dit punt te bereiken. Wij gaan onze klanten bedienen met het uitbreiden van hun kunstportfolio's en het verhogen van de waarde ervan."

Margin (Art & Media) heeft een volledige tentoonstelling in Hong Kong in maart 2018.

Een video is te zien op https://youtu.be/6v24Ij6wLeU

Meer berichten