Logo peperbus.nl


Gratis salesworkshop bij Open Coffee Zwolle

Zwolle - Open Coffee Zwolle wordt woensdag 11 oktober gehouden in De Hofvlietvilla aan de Pannenkoekendijk 6.

Bionda Bosma (sales trainer) en Marieke de Jong (paardencoach) van Altijd Klanten houden dan een gratis interactieve salesworkshop die voor iedereen toegankelijk is. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de Open Coffee.
Het is voor zzp-ers en startende ondernemers niet makkelijk om nieuwe klanten te vinden, want waar moet je beginnen? Hoe pak je dat aan? Er gaan dagen of weken voorbij dat er niet spontaan nieuwe aanmeldingen binnenkomen. Hoe kom je dan toch in contact met nieuwe klanten voor een afspraak? Waarom is de drempel bij acquisitie zo hoog?  En hoe blijf je jezelf tijdens het werven van klanten?

De bijeenkomst van de Open Coffee begint om 9.00 uur. Na de workshop is er van 10.00 tot 11.30 uur tijd om met andere ondernemers te netwerken.  De organisatie vraagt deelnemers een bijdrage van 4 euro voor koffie en thee.
Open Coffee Zwolle
Het Open Coffee netwerk in Zwolle is een van de grootste in Nederland. Elke tweede woensdag in de maand komen 50 tot 100 ondernemers bij elkaar om kennis te delen en te netwerken. De bijeenkomsten wisselen maandelijks van locatie. 
Lid worden van de Open Coffee is gratis en kan via: www.opencoffeezwolle.nl. Ook niet-leden kunnen de bijeenkomsten te bezoeken. 
 

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox