Logo peperbus.nl


Van links af: Dirk van Coevorden, Hans Offringa en Klaas Vermeulen. (foto: Cobie Uiterwijk)
Van links af: Dirk van Coevorden, Hans Offringa en Klaas Vermeulen. (foto: Cobie Uiterwijk)

De Four Roses Bourbon en Blues Tour in Zwolle

Zwolle - De Four Roses Bourbon en Blues Tour doet dit jaar ook Zwolle aan. Dat gebeurt woensdag 18 oktober in samenwerking met In samenwerking met RAW SPACE, het atelier van beeldend kunstenaar Ronald Westerhuis aan de Willemsvaart 21a.

Het optreden wordt verzorgd door The Small Batch, bestaande uit Klaas Vermeulen (harmonica), Dirk van Coevorden (gitaar en zang), Hans Offringa (verhalen) en Becky Lovett Offringa (tour manager). Zij toeren al meer dan vijf jaar lang zeer succesvol met dit onderhoudende programma door Nederland (en een stukje daarbuiten).

Bezoekers kunnen genieten van spannende verhalen over smokkelen, de drooglegging, slavernij, de geschiedenis van bourbon en blues, Amerikaanse iconen bij uitstek. Alles wordt gelardeerd met prachtige akoestische blues van twee klasse muzikanten.

Kosten zijn 20, er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar. Bezoekers krijgen daarvoor een avond met blues en vier smakelijke drams. Na afloop krijgen ze een een goodybag met daarin een miniatuur flesje bourbon (5cl) om thuis nog eens te proeven, een proefglas met gravure erin, een boekje over de geschiedenis van bourbon & blues, geschreven door Hans Offringa, en een ouderwetse tinnen verpakking van Four Roses.

De aanvang is woensdag 18 oktober om 20.00 uur. Kaarten reserveren kan via: info@slijterijbartels.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox