Logo peperbus.nl

Inloopdag Stichting Schipper Mag Ik Ook Eens Varen

De Stichting Schipper Mag Ik Ook Eens Varen houdt zaterdag 14 oktober van 11.00 tot 15.00 uur een inloopdag voor nieuwe vrijwilligers en belangstellenden op de werf bij Thecla Bodewes in Hasselt.
De stichting heeft een binnenvaartschip gekocht en is deze helemaal aan het ombouwen naar een passagiersschip waarmee vanaf medio 2018 mensen met een beperking vaartochten kunnen maken. Voor de afbouw van het schip zoekt de stichting mensen die kennis en ervaring hebben in technische installatie, elektra, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, metaal (staalplaat, buizen en lassen), timmeren en schilderen. Maar ook wie gewoon zin heeft om de handen uit de mouwen te steken voor een goed doel, is welkom. 
Naast de vaste dagen van dinsdag tot donderdag kunnen vrijwilligers op afspraak ook op maandag, vrijdag of zaterdag op de boot werken met collega-vrijwilligers. 
Aanmelden voor deze inloopdag kan bij Jan van Popta, j.vanpopta@schippermagikookeensvaren.nl of 06-20858850. Zie ook www.schippermagikookeensvaren.nl.

   

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox