Logo peperbus.nl


Walk for Freedom Zwolle

In vijftig landen wordt zaterdag 14 oktober een evenement gehouden met de naam Walk For Freedom. Het is een wereldwijd evenement om mensenhandel te bestrijden. De loop in Zwolle start om 13.00 uur in park de Wezenlanden achter het provinciehuis.

Het doel van deze loop, georganiseerd door de internationale organisatie A21, is om mensen bewust te maken van de miljoenen mannen, vrouwen en kinderen die vandaag de dag nog steeds gevangen zitten in slavernij.

Door fondsen te werven en duizenden mensen op de been te krijgen voor dit doel, gelooft A21 dat dit een sneeuwbaleffect zal hebben als het gaat om de redding en het herstel van mensen die uitgebuit worden. Walk For Freedom – stap voor stap verschil maken De Walk For Freedom is te herkennen aan deelnemers in zwarte outfits die in enkele colonne lopen.

Deze colonnes komt men wereldwijd tegen, van onder de Eiffeltoren in Frankrijk en de Walk of Fame in Hollywood tot aan verschillende steden in Nederland. "We zijn ervan overtuigd dat slavernij in onze tijd kan worden afgeschaft. De Walk For Freedom is een evenement dat enorm veel impact heeft. Het is tastbaar, praktisch en haalbaar voor een ieder die hier aan mee wil doen. Iedereen kan de straat op gaan en stap voor stap een verschil maken," zegt Christine Caine, oprichtster van A21.

Informatie en opgeven www.a21.org/zwolle-nl of www.facebook.com/walkforfreedomzwolle

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox