Logo peperbus.nl


Start WRZV jeugdzaalvoetbalacademie in WRZV hallen

De vakantie zit er alweer een week op en de voorbereidingen zijn in volle gang voor de jeugdzaalvoetbalacademie. De WRZV organiseert deze jeugdactiviteiten in samenwerking met SportService Zwolle en de KNVB.

Vrijdagavond 15 en 22 september om 17.45 uur start de WRZV met eerst twee kennismakingstrainingen van de  jeugdzaalvoetbalacademie onder leiding van de WRZV-jeugdtrainers. Deelname aan deze trainingen zijn kosteloos.

Kennismaken en deelnemen aan de eerste trainingen kan zonder enige verplichting.

Vanaf 3 november start de zaalvoetbalacademie op de vrijdagavonden. De jeugdacademie is bestemd voor meisjes en jongens in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar. Heb je interesse om deel te nemen? Stuur een mail naar jeugd@wrzvzaalvoetbal.nl. Voor data, informatie en kosten deelname zaalvoetbalacademie kun je terecht op www.wrzvzaalvoetbal.nl/jeugd/zaalvoetbal-academie

De deelnemers de zaalvoetbalacademie spelen ook mee om het Zwols Jeugdkampioenschap en zijn tevens uitgenodigd om deel te namen aan de PEC Zwolle zaalvoetbal clinic in het voorjaar van 2018 onder leiding van PEC Zwolle-trainer John van 't Schip en diverse spelers. 


 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox