Logo peperbus.nl


Het nieuwe bestuur, van links af:
Cor Kuiper, Steven Dekker, Jolanda Strijk, Remco Schotman, Sybrand Kramer, Linda Westerkamp, Rob Kroeze, Nicole Henschen, Amko de Groot en Mustafa Celep. (foto: CSV'28)
Het nieuwe bestuur, van links af: Cor Kuiper, Steven Dekker, Jolanda Strijk, Remco Schotman, Sybrand Kramer, Linda Westerkamp, Rob Kroeze, Nicole Henschen, Amko de Groot en Mustafa Celep. (foto: CSV'28)

Nieuw bestuur voor CSV'28

Tijdens een goed bezochte Bijzondere Algemene Ledenvergadering, van de de Zwolse voetbalvereniging CSV'28 is maandag een nieuwe bestuur benoemd. In korte tijd heeft het interim-bestuur zeven nieuwe enthousiaste bestuursleden gevonden en gezamenlijk vormen zij het nieuwe bestuur.

Het bestuur bestaat uit 10 leden, waarvan 2 bestuursleden een gezamenlijke stem hebben.
Het nieuwe bestuur bestaat uit:
Jolanda Strijk - Voorzitter
Cor Kuiper - Secretaris
Rob Kroeze - Penningmeester
Remco Schotman - Technische zaken
Nicole Henschen en Steven Dekker - Voetbalzaken
Amko de Groot - Facilitaire Zaken
Sybrand Kramer - HRM
Linda Westerkamp - Communicatie
Mustafa Celep - Commercie

Sinds 26 juni was er een interim-bestuur actief bij CSV'28, nadat het vorige bestuur de noodklok luidde over het voortbestaan van de club. Er waren onvoldoende nieuwe bestuursleden te vinden die het stokje over wilden nemen van de aftredende bestuursleden.

Begeleid door Sport Service Zwolle is een traject gevolgd om de toekomstbestendigheid van CSV'28 te versterken. Diverse betrokken leden hebben gewerkt aan het in kaart brengen van de uitgangssituatie en het analyseren van de cultuur en de structuur van de vereniging. Daar zijn aanbevelingen uitgekomen, die verwerkt zijn in het adviesrapport 'CSV'28 op weg naar Verbinding'.

Het nieuwe bestuur heeft met dit advies een mooi document in handen om verder te bouwen aan een toekomstbestendig CSV'28.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox