Logo peperbus.nl


 ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.
ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. (Foto: Joop de Haan)

ZwolleDoet!: van een onthaaster tot een creatieveling voor senioren

In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. In deze rubriek een greep uit het vraag en aanbod.

Het Onthaastcafé zoekt onthaasters

Een vrijwilliger van het Onthaastcafé helpt met het begeleiden van de activiteiten voor onze deelnemers, met de bediening, het voorbereiden en afruimen van de eettafels en in de keuken. Het Onthaastcafé is elke maandag vanaf 17.00 uur geopend.

IJsselheem zoekt creatieveling

Kevin en Manon, studenten van Artez, verzorgen op zaterdagochtend een schilderclub in Zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck. De vrijwilligers ondersteunen de schilderclub en helpen mee zodat de deelnemers, ouderen met geheugenproblemen, voldoende aandacht krijgen.

Vier het Leven zoekt vrijwilligers voor matinee

Stichting Vier het Leven zorgt dat senioren uit kunnen naar het theater. De stichting zoekt gastheren en -dames. Op maandag 23 oktober organiseert Vier het Leven een matinee voor haar gasten. De vrijwilliger begeleidt een aantal ouderen en biedt gedurende het uitstapje de ondersteunende arm en gezelligheid.

De Esdoorn zoekt vormgever en tekstschrijver

Woonzorgcentrum De Esdoorn zoekt iemand die het leuk vindt om teksten te schrijven, soms een interview af te nemen, creatief mee te denken en dit in een blad te verwerken en te verspreiden. Het blad verschijnt vier maal per jaar en informeert bewoners over wat er gebeurt in de Esdoorn, activiteiten, nieuwsberichten, leuke weetjes en een persoonlijk portret.

Maatje gezocht door Frion

Frion zoekt een maatje voor een man van 26 jaar, met een licht verstandelijke beperking, om leuke dingen mee te ondernemen en het gezellig te hebben. Hij houdt van de bioscoop bezoeken en een terrasje pakken en kan er erg van genieten als mensen de tijd voor hem nemen.


ZwolleDoet!
Burgemeester Drijbersingel 11
038 – 422 52 00
info@zwolledoet.nl
www.zwolledoet.nl/vacaturebank

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox