Logo peperbus.nl


Vocal group On-Cue zoekt nieuwe zangers

Vocal group On-Cue heeft momenteel in alle stemgroepen plek voor nieuwe leden. Wie mee wil zijn welkom tijdens de open avond op maandag 11 september om 20.00 uur in De Werkschuit aan de Rijnlaan 200.

On-Cue is een enthousiaste, gezellige en gedreven vocal group met zo’n 20 leden onder leiding van dirigente Eline Geerdink. On-Cue zingt vier- tot zes stemmig en vaak a capella. Het repertoire is divers: van bekende popsongs tot swingende latin en jazz classics van bekende artiesten zoals Sia, Michael Bublé, Stevie Wonder en Earth, Wind & Fire. On-Cue treedt met regelmaat op in en rond Zwolle en vindt het leuk om de nummers te ondersteunen met choreografie.

"Bij On-Cue hebben we er veel plezier in om samen muzikaal iets moois neer te zetten", stelt het koor "Artistieke kwaliteit en inzet staan daarbij hoog in het vaandel. We zoeken daarom enthousiastelingen met zangervaring die net zo gedreven zijn."

Opgeven voor de open avond kan via het contactformulier op www.on-cue.nl/contact. Bellen of whatsappen kan ook via 06 155 933 71.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox