Logo peperbus.nl


Onder het motto 'samen uit, samen genieten' organiseert Vier het Leven culturele uitjes met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen.
Onder het motto 'samen uit, samen genieten' organiseert Vier het Leven culturele uitjes met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen.

Samen uitgaan met Vier het Leven

Voor veel mensen is het heel gewoon: naar het theater gaan. Maar naar mate de leeftijd vordert, is het niet meer zo eenvoudig om zelfstandig naar een voorstelling te gaan. Of men gaat niet meer graag alleen. Stichting Vier het Leven neemt die ouderen mee uit. Inmiddels is het programmaboekje voor het nieuwe seizoen gereed.

Vier het Leven is exclusief voor 65-plus en altijd van deur tot deur. Dit kan zijn theater, concert of museum. Vrijwilligers halen de deelnemers op en begeleiden ze voor een onvergetelijk avondje uit.
"Samen met Theater de Spiegel, Odeon en Pathé hebben we een gevarieerd aanbod kunnen samenstellen voor onze gasten," zegt Margot Dopheide, regiocoördinator van Vier het Leven. "We zijn heel blij met de samenwerking met deze theaters, de plaatsen zijn gereserveerd en voor onze gasten is een eigen zitje in de foyer, waardoor ze vooraf al kunnen genieten van een koffie of thee."

In het boekje dat nu vrijblijvend besteld kan worden, staan onder andere voorstellingen in van Orkest van het Oosten, ballet van Hans van Manen, de voorstelling 'In de schaduw van Toon Hermans', Ellen ten Damme, Toonkunstkoor Ceacilia en muziektheater: In bed met Piaf en Dietrich.

Onder het motto 'samen uit, samen genieten' organiseert Vier het Leven culturele uitjes met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Deelnemende ouderen worden door vrijwilligers persoonlijk thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Samen genieten ze van een voorstelling en altijd twee consumpties, waarmee het arrangement een compleet verzorgd en ontspannen uitje is. Vier het Leven stelt het programma samen uit het reguliere aanbod van de theaters. Op deze manier maken ouderen zelf de keus naar welke voorstelling zij willen gaan.

Om op de hoogte te blijven kunnen programmaboekjes worden aangevraagd via www.4hetleven.nl , of via het centrale telefoonnummer 035–5245156.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox