Logo peperbus.nl


Een van de deelnemers van vorig jaar met zijn vangst.
Een van de deelnemers van vorig jaar met zijn vangst.

Roofvisdag met volledig ingerichte boten voor de jeugd

Jeugd van 12 tot en met 16 jaar kan zaterdag 2 september weer meedoen aan de jaarlijkse roofvisdag van de Snoekstudiegroep van Sportvisserij Oost-Nederland en Visgids Zwolle. De jongeren gaan die dag met boten het water op.

De jongeren gaan met de compleet ingerichte boten vissen op de Vecht, het Zwarte Water en de aangrenzende kolken. Afgelopen jaar ving vrijwel iedereen die meedeed vis. De deelnemers krijgen te zien dat gaat in zo'n boot en hoe een moderne 'fishfinder of elektromotor werkt.

Deze jeugdvisdag wordt mede mogelijk gemaakt door Sportvisserij Oost-Nederland die ook zorgt voor de lunch. Visserijvereniging De Hengelsport uit Zwolle verleent medewerking door de vergunningen en viswater voor dit evenement beschikbaar te stellen.

Het vissen duurt zaterdag 2 september van 9.00 tot 16.00 uur. Kosten om mee te doen zijn 5 euro. Zelf meenemen: kleding, passend bij het weer en eventueel wat te eten en drinken voor die dag. De organisatie zorgt voor de visboot, alle hengels, molens, aas, een lunch, begeleiding en vergunning.

Aanmelden (vóór zondag 20 augustus) kan met een e-mail met naam, geboortedatum en telefoonnummer aan regiooost@snoekstudiegroep.nl.

reageer als eerste
Meer berichten