Logo peperbus.nl


SamenZwolle: van Autismecafé tot verzorgen honden en katten

In Zwolle regelen we het samen! Op SamenZwolle vind én plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in onze mooie stad of in jouw wijk. Van vrijwilligerswerk en participatiebanen bij verschillende Zwolse organisaties, tot gezellige en interessante activiteiten in de buurt en oproepen en hulpvragen van Zwollenaren, stichtingen en verenigingen.

Activiteiten

Autismecafé Zwolle

Vrijdag 29 september, 19.30 tot 21.30 uur in Cultuurhuis Stadshagen, Werkerenlaan 1. Het Autismecafé in Zwolle heeft een doorstart gemaakt. Het Autismecafé is een ontmoetingsplek voor ouders van een kind met autisme. Het ontmoeten van andere ouders van kinderen met autisme is prettig: je ziet dat je niet de enige bent, er is begrip voor je situatie, je kunt ervaringen uitwisselen en van andere mensen tips en ideeën krijgen. Het Autismecafé is een echt ouderinitiatief: door ouders, voor ouders.

Themabijeenkomst Balanceren tussen werk en zorgen voor een naaste.

Donderdag 26 oktober, 19.30 tot 21.30 uur, Burgemeester Drijbersingel 11. Zorg jij naast je baan ook voor een naaste en wil je weten hoe je in balans kunt blijven? Of ben je nieuwsgierig naar werknemers die de zorg voor een naaste combineren en welke tips er zijn om overbelasting te voorkomen? Iedere geïnteresseerde is welkom om meer informatie te krijgen over het onderwerp werk en mantelzorg.

Vacatures

Voorzitter vrijwilligersraad Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Laat jij onze Vrijwilligersraad goed functioneren? Als voorzitter ondersteun je de leden van de Vrijwilligersraad van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht centraal en decentraal. Je vertegenwoordigt de Vrijwilligersraad in overleg met de Raad van Bestuur en bewaakt relevante procedures en de doelstelling van de Vrijwilligersraad. .

Enthousiaste bingovrijwilliger Wijkcentrum Holtenbroek
Als bingovrijwilliger van Travers zet je de ruimte klaar en ontvang je de bewoners. Tijdens de maandelijkse bingo op donderdag verzorg je de koffie en thee en kijk je bingokaarten na. Na afloop help je mee met opruimen.

Verzorger voor honden en katten
Als vrijwilliger van Dierenasiel Zwolle verzorg je de aanwezige dieren. De werkzaamheden bestaan uit wandelen met de honden, afwassen, schrobben, schoonmaken, voeren, knuffelen, borstelen en eventueel socialiseren van de honden en katten.

www.zwolledoet.nl/vacaturebank
038 422 52 00

reageer als eerste
Meer berichten